Inloop 16.00
Einde ong 20.00
Kom met ons dineren in de tuin van Boer Henk: Bijzonder Brabants (in Deurne)
Caring Farmer Henk Kerkers heeft bij Bijzonder Brabants een mooie plek gecreeerd. Op de boerderij en bij topkoks in de omgeving kunnen mensen genieten van gezonde gerechten van groenten die (h)eerlijk geteeld zijn door Henk. “Chefkoks van restaurants die hun gasten graag verrassen met smaakvolle lokale groenten, kopen hun groenten bij mij in, het contact met deze chefs is heel goed.” Verder kunnen mensen er ook terecht voor lezingen, rondleidingen, diners, proeverijen, vergadering arrangementen en educatie-activiteiten voor scholen. Henk is ook voorvechter van de lekkere onbekende boon: lupine en teelt samen met z’n compagnons lupine via LekkerLupine.
Chef
Het team van Restaurant Boompjes uit Overloon gaat dit diner bereiden met zoveel mogelijk groenten en lupine bonen natuurlijk van Bijzonder Brabants. Chef Jaap Volman heeft ervaring opgedaan door te werken voor chefs zoals René Brienen van Brienen aan de Maas, Eric Swaghoven van Valuas en Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam, al deze restaurants zijn bekroond met een Michelin ster. Nu is hij trotse eigenaar van Boompjes Restaurant in Overloon. Groenten staan voor Jaap en zijn vrouw Veronique in de hoofdrol.
(foto Ed van Alem – De Gelderlander)
Dineer en praat je mee?
Meld je nu aan! Een ticket voor deelname per persoon is €100 (incl. driegangen diner en drankjes, excl. alcoholische drankjes). Voor vragen neem contact op met info@caringmovement.nl
Heb je een idee, vraag of opmerking? Mail ons op info@caringmovement.nl
Alleen voor persvragen, bel: 020-3086018